Loading Events
  • This event has passed.

Se och så – stort och smått i trädgården

27 maj 2023 12:30-14:00

Liten, stor, större, störst! Tänk vilken växtkraft det finns i ett litet frö som kan bli något litet men också något väldigt stort. Med inspiration från den pågående utställningen med verk av Ingela Ihrman har visningen fokus på skala. Vi spanar runt innanför trädgårdens tjärade träplank och letar oss ner till barnens egen odlingshörna. Har vi tur får vi se glasstulpaner  – ja ni läste rätt – men de går dessvärre inte att äta. I jorden ska nya fröer ner – vi vill odla stort! Jättesolrosor och pumpor – hur stora kan de bli? Avslutningsvis skapar vi ”evighetsblommor” att ta med hem.

Familjevisningen i trädgården är gratis, passar barn 6–12 år.  Kom gärna redan kl. 12 och titta på utställningen i museet (ordinarie entré, barn upp till 15 år fri entré).

 Relaterat
Britas salong: El Perro Del Mar

Britas salong: El Perro Del Mar

26 april 18:00–19:30
I snart tjugo års tid har El Perro del Mar varit en av svensk popmusiks mest särpräglade artister. Nu kommer den internationellt uppmärksammade sångerskan och kompositören till Carl Eldhs Ateljémuseum
Kommande: Sommarutställning Malin Gabriella Nordin

Kommande: Sommarutställning Malin Gabriella Nordin

16 maj–
29 september
Med betoning på ateljé är Carl Eldhs Ateljémuseum glada att till sommaren bjuda in konstnären Malin Gabriella Nordin, främst uppmärksammad för sina färgstarka abstrakta målningar och organiska kompositioner.