Loading Events
  • This event has passed.

Britas salong: Ett fikon av Ingela Ihrman

24 augusti 2023 16:00-17:00

Välkommen att ta del av Ingela Ihrmans performance Ett fikon –  en tyst föreställning i en akt, både en tillblivelse och ett sönderfall. Fikonet är ett slags drama queen, med hopp om att kanske också få beröm för sitt vackra fruktkött.

I utställningen Miss Brunnsviken möts vi av en samling drottningar, eller åtminstone spåren efter dem, i en lek med idéer om skönhet och kropp. I Ihrmans konst spänns det förmodat vackra ofta mot något våldsamt, äckligt eller omvälvande.

Detta performativa verk ingår i museets ordinarie entréavgift denna dag. Performancen är en del av projektet Britas salong med stöd av Kulturrådet.

Varmt välkomna!Relaterat
Britas salong: El Perro Del Mar

Britas salong: El Perro Del Mar

26 april 18:00–19:30
I snart tjugo års tid har El Perro del Mar varit en av svensk popmusiks mest särpräglade artister. Nu kommer den internationellt uppmärksammade sångerskan och kompositören till Carl Eldhs Ateljémuseum
Kommande: Sommarutställning Malin Gabriella Nordin

Kommande: Sommarutställning Malin Gabriella Nordin

16 maj–
29 september
Med betoning på ateljé är Carl Eldhs Ateljémuseum glada att till sommaren bjuda in konstnären Malin Gabriella Nordin, främst uppmärksammad för sina färgstarka abstrakta målningar och organiska kompositioner.